Söker E-handel / Marknadskoordinator

Barkonsult importerar, tillverkar och marknadsför professionella barprodukter och drinkredskap från USA, Europa och Asien. Vi har varit igång i mer än 30 år och idag finner du oss i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Madrid.

Vi söker nu en ny e-handels- och marknadskoordinator till vårt kontor i Stockholm.

Din profil

Du bör vara en effektiv kommunikatör med goda språkkunskaper, en kreativ läggning, och erfarenhet av digitala medier. Vi ser gärna även någon som brinner för försäljning och som kan spegla vårt engagemang för våra kunder och branschen i stort i vår externa kommunikation.

Personen vi söker är intresserad av en varierad roll med möjlighet att utöka sina kunskaper inom e-handel och kommunikation, samt chansen att hjälpa till att utveckla och bygga på vår digitala närvaro. Meriterande är gymnasial eller högre vidareutbildning inom kommunikation, marknadsföring, digitala medier eller relaterat område. Önskvärt är grundläggande Office-kunskaper, ett intresse för e-handel och gärna erfarenhet av e-handelsplattformar (ex. Shopify eller Magento) och SEO, samt erfarenhet av fotografering och grundläggande bildhantering i Adobe CC.

Obehindrad svenska och engelska i skrift och tal är ett krav.

Om tjänsten

Marknadsteamets primära mål är att bidra till att skapa leads och öka försäljning. Som e-handel- och marknadskoordinator bidrar du framför allt till detta genom att utveckla och koordinera våra digitala försäljningskanaler, samt förbättra webbprestanda och kundupplevelse både genom digital annonsering (sociala medier, nyhetsbrev, och dylikt) och på den egna hemsidan med dess innehåll – allt med kundens behov i centrum. Detta görs tillsammans med och under ledning av marknads- och försäljningsansvarig.

Arbetet innefattar skapande engagerande innehåll och kampanjer i enlighet med Barkonsults varumärkesstrategi, administration av vår e-handelsplattform, som underhåll och uppdatering av produktdata och sökordsoptimering, skapande av tema-, kampanj- och varumärkessidor, administration av integrering mot affärssystem och betallösningar. Tjänsten kan även innefatta visst fotografiskt arbete och produktion av nytt grafiskt material, både i studio/kontorsmiljö och på events och dylikt.

God datavana, erfarenhet av digitala medier, och en förmåga att sätta sig in i nya system och processer är en förutsättning för tjänsten.